سلامتی

آیا سیر بدون بو هم ممکن است وجود داشته باشد؟ | بیماری

: سیر بدون بو ایتالیایی

: سیر بدون بو هم ممکنه وجود داشته باشه؟

<>

محققان ایتالیایی سیری پرورش دادن که بنظر میاد منقرض شده

تیم دوتایی تشکیل شده از یه مهندس و یه حقوق دان در ایتالیا راهی واسه کشت سیر بدون بو پیدا  کردن. این دو نفر به روزنامه ” گاردین” گفتن که سیر اونا طعم ضعیفتری داره، بهتر هضم می شه و از همه بهتر اصلا بو نداره. اونا امیدوارن این سیر که به ” سیر مهمانی” معروف شده رو در در رستورانای باکیفیت ایتالیایی و به تولید کنندگان خوب مواد غذایی عرضه کنن.

این فکر وقتی شروع شد که یکی از این دو با مزرعه داری ملاقات کرد که سیری ۱۰ برابر بزرگ تر (۳۰۰ تا ۸۰۰ گرم) از سیره های دیگه و با طعم بهتر می فروخت. پس عزمشو جزم کرد اونو تولید انبوه کنه و به بازار عرضه کنه.

این سیر بوی شیرین تری داره و سوء هاضمه ایجاد نمی کنه !

اونا این سیر رو قبلا در سس غذایی در رستوران خورده بودن و وقتی پرسیده بودن جواب شنیدند که دیگه موجود نیس. اما پس از جستجو فهمیدن که در واقع به دنبال یه جور سیر به نام ” aglione” هستن و تونستن از تولید کنندکان محلی و کوچیک دانه های اونو واسه کشت در مزارعشان پیدا کنن.

بعد  در مزرعه  ۳ هکتاری خود اونو کشت دادن و از یه دوست قدیمی هم کمک گرفتن. هم اینکه نیروی غیرانسانی هم به اونا کمک می کرد، در واقع اردکا علفای هرز دور سیر رو بدون آسیب زدن به اون می خوردند و کود هم تولید می کردن.

این زوج می خوان کار خود رو گسترش بدن و چون سیر خواص آنتی باکتریال داره ، یه مکمل غذایی یا سوپ از اون درست کنن.

به کار گیری سیر بدون بو به زمانای  قدیم برمیگرده که واسه حفظ سلامت هم استفاده می شده. سیر دارای ویتامین C و  منگنزه. سیستم ایمنی رو تقویت می کنه و کلسترول بد رو کم می کنه. طعم معروف اون به طولانی تر شدن عمر کمک می کنه.

با این سیر نوین دیگه احتیاجی به انتخاب بین سلامتی یا حفظ آبرو در مهمانی نیس !

.

منبع :

جمع آوری به وسیله بخش مقالات پزشکی و بهداشتی سایت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *